Díjazottak lettünk

I. Wedding Party 2017

FILMES, CINEMATOGRÁFUS KATEGÓRIÁBAN BÉKÉS MEGYE LEGJOBB SZOLGÁLTATÓJA DÍJ

Nincs is nagyobb elismerés annál, mint amikor valakinek/valakiknek a munkáját elismerik és díjazzák!

Minden kezdet nehéz…

Közel két éve kezdtünk el foglalkozni esküvői témájú filmekkel.

Az első esküvői “highlights” tipusú filmünket a háttérből kellett felvegyük, mivel senki sem akart egy kezdő stábra bízni egy ilyen fontos eseményt. Ezért a V.art rendezvényszervező irodát megkerestük, azzal a kéréssel, hogy segítsenek találni nekünk egy olyan esküvőt, ahol a háttérben, nem zavarva az eredeti videós stábot felvehessük első ilyen jellegű videónkat. Közel fél éves várakozás után megszólalt a telefon, hogy találtak nekünk helyszínt és párt is, akik még örülnének is neki ha több szemszögből is fel lenne véve a nagy napjuk. Ezúton is hálásak vagyunk a kezdeti segítségért, mind a párnak, mind pedig a V.art-nak, mert inenntől kezdve hírtelen jött népszerűségre tettünk szert, hiszen ezt mi sem bizonyítja másképp, mint hogy az első kisfilmünk vimeo-ra történő feltöltése után több ezres nézettséget ért el!

Közös kép a Díjjal és az Oklevéllel

Itt egy kép a Díjról

Befektetett munka

Természetesen örültünk, hogy olyat sikerült alkossunk, amilyenre nem is számítottunk, de tudtuk hogy rengeteget kell még fejlődjünk, amit a mai napig is teszünk. Az esküvői filmkészítés területe ezidáig inkább dokumentum jellegű volt, melyet mára felváltott egy mozifilm hatású un. Cinematográfia sítlusú videókészítési irány, amiben mi is megtaláltuk a számításainkat. Folyamatosan fejlesztjük eszközparkunat, hiszen napról-napra jönnek az új fejlesztésű eszközök amikkel méginkább professzionális szintre tudjuk fejleszteni a felvételeink képivilágát. Ilyenek például a stabilizátorok (Gimbal, Glidecam), melyekkel remegésmentesen mozog a kamera, így nyújtva igazi Hollywood-i élményt. Nálunk a kezdetektől elérhető volt a drón felvételek készítése, természetesen az elérhető legjobb minőségben, mely nálunk nem opcionális kérdés, hanem alapfelszerelés.

A helyszín belülről: Gyulai Vigadó

 

Dernovics Péter Fővédnök átadja nekünk a díjat


Minőség

Manapság egyértelműen a FullHD minőség jellemzi az ilyen tipusú videókat, amik remek képvilággal rendelkezenek, de mi ennél is továbbmentünk és egyenesen a jövő generációját céloztuk meg, hiszen a megyében, de országosan is egyedülálló 4K képminőséggel nyújtunk páratlan élményt a megrendelőinknek.

Köszönet

Szeretnék kifejezni hálánkat mindenkinek aki bizalmat szavazott nekünk, akik pozitív gondolatokat mondtak rólunk, köszönjük a szakma szavazatait és nem utolsó sorban köszönjük, hogy részt vehettünk az I. Wedding Party-n!

Reméljük 2017-ben is legalább annyi szép élményt tudunk nyújtani, mint az előző évben!

Nézzétek meg első referencia munkánkat, ahol a háttérben vettük fel a jeleneteket. 🙂

Leila & Adrián wedding highlight from BALAZS JANK on Vimeo.

Leave a Comment

Kapcsolat/Contact Us

Kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcoslatot. Írj nekünk és amint tudunk válaszolunk. Would you have a question? Please contact us. Write to us and as soon as we can reply.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search