Zsuzsanna + Péter Nagy napja

#GOMBOCWEDDING

Az új év első és leghidegebb hónapjában már magunk mögött tudhatjuk a szezonnyitó esküvőnket.

Csapatuknak ezidáig nem volt felkérése ilyen szokatlan téli időpontban, így nagy kihívást jelentett az, hogy az időjárási körülményekkel dacolva nyújtsuk a tőlünk elvártat.

 

Day 1 – Budapest

Zsuzsiék azt kérték tőlünk, hogy a kreatív nap az esküvő másnapjára legyen megszervezve, így az első nap lényegében csak az esküvőről és annak előkészületéről szólt. Kicsit hűvös, de napközben száraz időjárás volt a jellemző.

A borult égbolt segítette munkánkat, szép szórt fényeket kaptunk. Első utunk a daalarna szalonba vezetett, ahol a készülődés részleteit rögzítettük. Az impozáns hely, igazán kedvezőnek bizonyult a látványos és kreatív felvételek készítéséhez.

Utunk ezután a Kopszi-Gátra vezetett, ahol a ceremónia és a vendégek érkezése előtt lehetőségünk nyílt még a feldíszített helyszín dokumentálására, valamint a partszakaszon néhány érzelmes jelenet felvételére.

A ceremónia a helyszín adottságainak köszönhetően igazán bensőséges hangulatban telt, még a kis létszám ellenére is. Kicsit nehezítette a munkánkat, hogy a szándékosan kevés fényt használó vendéglátóhelyen minőségi és tiszta képkockák szülessenek.

Amíg a vacsora zajlott, és a vendégek felkészültek az ünneplésre, mi kimentünk a szabadba felvenni a drónos snitteket.

 

Day 2 – Nagykovácsi

Reggel kissé fáradtan ébredtünk, mert az éjszaka még a biztonsági mentésekről is gondoskodtunk. Pár óra alvás elteltével elindultunk a dunapartra, ahol terveztük a találkozást a párral. Előzetes megbeszélés alapján Székesfehérvár volt az uticél, de az a

kastély amit kinéztünk közösen, átépítés alatt állt, valamint az erdős rész az évszak miatt kopárnak tűnt az elképzeliseinkhez. Ezért improvizálnunk kellett a helyszínt illetően, amit nem könnyített meg az esős és kissé viharos időjárás…

Nagy szerencsénkre a sikeres internetes keresést követően elindultunk Nagykovácsi irányába, ahol még sosem jártunk előtte, és végül olyan hihetetlen panorámát találtunk amilyen legmerészebb álmainkban sem fordult elő.

A látvány annyira inspirált, hogy az erős és hideg szél sem tudott minket eltántorítani. Zsuzsi és Peti nagyon jól bírták a viszontakságos körülményeket, és ennek köszönhetően páratlan felvételek készültek róluk.

Alig több mint 1 óra alatt rengeteg látványos snitt és fotó készült. ( Általában a kreatív felvételek 3-4 óra időtartamot vesznek igénybe)

Megmutatunk belőlük párat:

Jó érzés volt látni a pár örömét, boldogságát, és hogy mindehhez mi is hozzájárulhattunk egy kicsit.

Bemutatjuk Zsuzsi és Peti esküvői filmjét:

Zsuzsanna + Péter // Wedding Film from JB STUDIO on Vimeo.

 

Leave a Comment

Kapcsolat/Contact Us

Kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcoslatot. Írj nekünk és amint tudunk válaszolunk. Would you have a question? Please contact us. Write to us and as soon as we can reply.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search